Специалният панел на Game of Thrones на Comic-Con: San Diego 2013 започна с фантастично видео, почитащо паметта на всички герои, намерили своя край в играта на тронове.

С песента It’s Hard to Say Goodbye на Boyz II Men X за фон, клипът припомня как са убити не само някои от главните герои, но и всички второстепенни.

С вложено дори известно чувство черен хумор, видеото връща зрителите към Ваймар Ройс, убит още в началото на първи епизод на сериала, през множеството интриганти, застанали на пътя на Денерис Таргариен, и до незабравими персонажи като Нед Старк, Роб Старк и Кейтлин Старк.

Освен с култовото видео, панелът на Game of Thrones за 2013 г. ще бъда запомнен и с изненадващото появяване на сцената на Джейсън Момоа (Jason Momoa), изиграл ролята на Кал Дрого, който без много уговорки целуна екранната си половинка – Емилия Кларк (Emilia Clarke).

За съжаление на всички, по време на пресконференцията не се споменава и дума за четвърти сезон или за актьорите, които ще се присъединят към актьорския състав.