40 млн. долара, колкото са приходите на световните диджеи от ранга на Давид Гета и Тиесто, са химера за артисти и диджеи от България. Такова е мнението на DJ Dian Solo от Deep Zone, макар че пък техните песни са реализирани на 5 континента.

„Много е трудно от държава като България да направиш мегаинтернационален пробив, защото нещата се диктуват от Америка, Англия, Франция и Холандия. В Корея също се наливат милиони“, каза още той в предаването Plovdiwood по DCTV с водещ Стелиан Димитров – Faked stars.

deep zone

В същото време диджеите у нас били като докторите. Не било важно дали си доктор по венерически болест или по коремни – важното е да си сложиш титлата пред името. Дидо беше критичен и към колежките си диджейки, които пускат по клубовете топлес. „Отвратително е да се друсат така цици“, намръщи се от мисълта диджеят.

deep zone

„Най-важното е в България да си оплетем кошницата, да се впрегнем всички и да си оправим кочинката. Това е по-важно отколкото да правим световни хитове. Всичко друго би било 40-милионен бонус“, допълни Дидо, който навремето беше част от „Гумени глави“.

„От 20 години си все по телевизията и радиото“, не пропусна да отбележи водещият Стелиан ранните му рап години. Вокалистката на Deep Zone Надя също се възхити на колегата си, че за толкова години никак не се е мумифицирал, но го „клъвна“, че май си опъвал бръчките с ботокс.