Thor: The Dark World излиза след броени дни, а феновете на Marvel вече започват да се подготвят и за епично продължение на Captain America: The First Avenger (Капитан Америка: Първият отмъстител).

След като бяха разпространени първи постер и тийзър трейлър, всички насочиха вниманието си към премиерата на официалния трейлър на Captain America: The Winter Soldier. A той определено има с какво да впечатли зрителите.

Историята, както вече стана ясно, ще се развива в наши дни и ще проследява премеждията, през които главният герой трябва да мине в модерния свят, в който се озовава след The Avengers.

Той е обграден от S.H.I.E.L.D., на които обаче изглежда не може да има пълно доверие и това се вижда ясно от взаимоотношенията му с Ник Фюри.

Режисьори на филма са Антъни и Джо Русо, подхождащи към втория филм за Стив Роджърс с доста по-голям замах – нещо, което личи много ясно от битките във филма и цялостната атмосфера.

Освен Крис Еванс (Chris Evans) в актьорския състав участват още Себастиан Стан (Sebastian Stan), Самюел Джаксън (Samuel L. Jackson), Емили Ванкамп (Emily VanCamp), Франк Грило (Frank Grillo), Коби Смълдърс (Cobie Smulders), Тоби Джоунс (Toby Jones), Хейли Атуел (Hayley Atwell) и др.

Премиерата се очаква на 4 април 2014 г.