Култовият Ханк Мууди ще радва феновете си за седми пореден сезон от комедийния сериал Californication (Секс до дупка), който ще стартира през април 2014 г.

За момента няма информация дали промяната ще бъде само в премиерната дата, която досега беше винаги през януари, или форматът и броя на епизодите също ще бъде коригиран.

Актьорът, превъплътил се в ролята на филмовата звезда Еди Неро в шести сезон – Роб Лоу (Rob Lowe) – ще се завърне за участие и в предстоящите нови епизоди.

Историята в тях проследява работата на Ханк по новия сериал Santa Monica Cop, базиран на неговия филм, който става изключителен хит, докато междувременно, в живота на плейбоя се завръща стара приятелка.

Освен Лоу и Духовни, в шести сезон на Californication ще участват още Наташа Макелоун (Natascha McElhone), Евън Хендлър (Evan Handler), Хедър Греъм (Heather Graham), Памела Адлън (Pamela Adlon) и др.

Заедно с Californication, Showtime ще пуснат и още един априлски сериал – Nurse Jackie (Сестра Джаки), – като и за двата предстои да бъдат обявени премиерни дати.