След премиерата на новата си песен „Ослушай се“ на стартовия концерт на The Voice в София, „Ъпсурт“ избраха да покажат видеото към парчето на заключителното парти от турнето. Феновете на The Voice ще видят за първи път кадрите от лентата на „Ослушай се“ този четвъртък в Слънчев бряг. Веднага след това видеото ще се завърти ексклузивно в ефира на телевизия The Voice.

Лентата е съвсем различна и нова като визия за „Ъспурт“, с препратки към хорър сюжетите от големия екран. Режисьорът Валери Милев е заложил на кожа, лак и специални ефекти между четири стени, гарнирани с изкусителни момичета. Заедно със старта на видеото тръгва и дизайнерската колекция на „Ъпсурт“ под бранда „РСПКТ“ (Респект). Криско вече се появи на конерта на The Voice Of Summer Tour в Лозенец с тениска, на която пише „ЪПСУРТ“ и с шапка от новата дизайнерска линия.

Голямото финално парти на The Voice Of Summer Tour ще се състои утре вечер от 21:00 ч. на Cacao Beach в Слънчев бряг. В продължение на повече от месец концертите на музикалната медия донесоха бурни емоции и вълнение за хилядната публика в София, Пловдив, Стара Загора, Варна, Бургас, Лозенец и Созопол. Специално за своите фенове от сцената на The Voice се раздават: DJ Doncho, Криско, „Ъпсурт“, Графа, Били Хлапето, Lexus, Михаела Филева, Venzy и балет „Нова“.