Готов е тийзърът към видеоклипа на песента „Линията на живота“, която е част от едноименната кампания на пловдивски артисти. Краткият спот поставя много въпросителни относно сюжета, а изпълнителите пускат противоречиви статуси в facebook, за да е пълна загадката.

Поп певицата Веси Бонева е с главна роля във видеото, но дали е булка или цветът на роклята е бял случайно, така и не става ясно. Крум Стефанов и Цветан Николев от група „Респект“ допълват сватбената атмосфера със стилни бели костюми и в кадрите следват Веси по петите неотлъчно.

„Факт е, че когато снимахме на Гребната база в Пловдив, всички мислеха, че Веси се е омъжила в близкия ресторант, легендарен за провеждане на сватби. Спираха се да я поздравяват“ – спомня си актьорът Стелиан Димитров, който е в основата на цялата кампания.

Liniata na jivota

Белите рози на Тошко, Насьо и Стелиан

 

На другия полюс е кадър на мъжката част от изпълнителите, които участват в песента. Рапърът Liter Jack, талантът от „Гласът на България“ Тодор Гаджалов и Стелиан Димитров са посинени, а в ръка държат по една бяла роза. Целият видеоклип, от който побиват тръпки, ще е готов в края на месеца.

„Заедно с пловдивчани се обединихме в кампанията срещу наркотиците или защо да бягаме от реалността с химия разрушаваща нашия организъм, бавно и зависимо! Обръщаме се към всички млади хора в България, които поради течение на обстоятелствата прибягват до наркотиците, дали защото е много „модерно“ или защото средата им е такава. Ние избираме да „Продължим линията на живота!“ – коментира Веси Бонева.

Кампанията „Линията на живота“ е подкрепена от Община Пловдив и включва още клубно турне и национален конкурс „Осмей дрогата“.