Тази сряда „Островът на музиката“ в парка „Вл. Заимов“ ще e във виртуален розов цвят плюс много шармантни емоции. На сцената пред Театър „София“ момичетата от d.vine ще разпръснат любов и красота, изпълнявайки любими поп, фънк и поп-рок парчета в разрез на градския шум и емоции.

Точно в 19:30 часа на 10-ти юли петте талантливи чаровници ще се развихрят със своите китари и ще представят лични творчески страсти на вдъхновение и импровизации върху теми на велики имена в музиката.

Ето как:

D.vine са Ирина Русимова – вокал, Албена Арсова – клавишни, Ани Кънева – китара, Поли Петрова – бас и Деси Петкова-Sun Dessi – ударни.

Петте дами за втори път ще участват в летния проект на Дом на културата „Средец“ и Столична Община, които ежегодно организират интересни арт събития, допринасящи за свежото настроение на столичани.

„Островът на музиката“ се провежда за пета поредна година като цикъл концерти, иницииран от г-жа Лилия Тошева, директор на ОКИ „Средец“ и се провежда в подкрепа на кандидатурата на София и Югозападния регион за Европейска столица на културата през 2019 г.

Информация за предстоящите събития от проекта тук:http://www.dksredets.com/

Страница на събитието – https://www.facebook.com/events/393675717409259/