На 11 октомври по кината ще се завърти продължението на култовата анимация „Облачно с кюфтета“. Не вечеряйте преди посещението на кино-салоните, но и внимавайте – този път храната ще хапе и не се знае накрая кой ще седи пред чинията и кой – в нея.

Добре познатият ни изобретател от първата част – Флинт, си мисли, че е спасил света от изобретението си, което правеше така, че от небето да валят бургери и да се образува торнадо от спагети. Но дали Флинт не  греши и нещо, още по-невероятно, не се подготвя да връхлети с по-голяма сила?

Как ви се струва смесицата между чипс и паяк? А знаете ли какво е „мармедуза“ или „такодил“? Ако и вие не можете да си го представите, ще трябва да изчакаме октомври, когато в 3D кината ще бродят странни храно-животни и ще ни връхлети „Отмъщението на огризките“ (както е официалното заглавие на втората част на „Облачно с кюфтета“)!

Част от актьорите, които озвучават анимационните герои са Нийл Патрик Харис („Как се запознах с майка ви“, „Смърфовете“),  Бил Хейдър (озвучавал роли в „Семейство Симпсън“, „Таласъми ООД“ 2, „Стар Трек – Пропадане в мрака“), Уил Форте („Parks and Recreation“) и Ана Фарис („Страшен филм“, „Приятели“, „Антураж“).

Е… Пасталависта!