Денс батъл спретна R’n’B кралицата Сиара в зрелищния си спектакъл в Пловдив снощи. Блондинката нагорещи до червено сцената на 359 HipHop festival като качи четири момичета от публиката при нея, за да покажат какво могат в танците.

ciara s bg girls

Четирите девойки танцуваха една по една на фона на парче на Сиара. В това време двете й знойни танцьорки искрено се забавляваха отстрани на родните си колежки. Как се раздрусват дупета показаха Би, Али, Мина и Рафлин, които толкова се харесаха на певицата, че за малко да си ги натовари за самолета за САЩ. Би беше първа и вдигна толкова високо летвата, че чернокожата балерина на Сиара крещеше от удоволствие и я сочеше с пръст. За да сме честни, трябва да отбележим, че от тях единствено Мина не бе професионалистка, но не отстъпи на про-тата. Би и Али бяха част от Sugar Wings,  а Рафлин имаше самостоятелно участие с един от най-ефектните костюми във феста. Сиара обаче кокореше респектирано очи докато ги гледаше и ги прегръщаше и целуваше.

ciara v Pld

Точно едночасов перформънс представи носителката на четири Грами-та. Беше облечена с червен тоалет от лак и дантела. В същия цвят беше и балета й. За тях специално разчистиха от всякаква техника цялата сцена, която се оказа тясна за цялата им хореография. Началото беше за парчета от новия й албум, след което продължи с най-големите си хитове 1,2 Step, Oh, My goodies, които бяха взривоопасна комбинация за феновете й. За финал акустично изпя фрагмент от 1,2 Step, след което за секунди се изпари, благодарейки за топлото посрещане. През цялото време умело флиртуваше с феновете си, харесваше си някого и му намигаше до разтапяне.

Lora

Тотално изригване на публиката предизвика и Лора Караджова, която бе една от „лошите” момичета на вечерта. Русата фурия също бе със специална хореография и четири изваяни танцьорки. Те смениха по три тоалета, а накрая останаха по бански с Мики Маус за „Нека бъде лято”. Лорчето получи съпорт от другия фаворит на публиката – 100 кила, с когото имат две парчета.

santra

Световната шампионка в бийтбокса Печенката изскочи непосредствено преди голямата звезда Сиара и забавлява публиката докато не остана без дъх. Талантът й зарази даже хоста на вечерта Веси Бонева, която изкара няколко доста добри звука, както и самата Сиара по-късно се пробва. Запомнящо бе и представянето на пловдивчанката Сани Алекса, която щедро разголи гръд. В нощта на „лошите” момичета чухме още премиерните нови парчета на Веси Бонева, Сантра, Криста, а Лейди Би така откри феста, че чак осеммесечното бебче в корема й сигурно се е размърдало.