Алис в страната на сънищата – Приказка за малки и големи деца

29 юни (събота), 19:00 часа
Младежки театър, София

„Алис в страната на сънищата“ е мюзикъл, който въвежда в сюреален шахматен свят, оформен майсторски от композитора Любомир Денев и режисьора Георги Жан Петров. Главната героиня е познатото от Луис Карол момиче, което живее в свят, който не е съвсем по вкуса й, във време, чиито часовници не тиктакат по нейните правила и на място, което леко й е писнало.

Ето защо, Алис избира да сънува. В паралелния свят героинята се изправя пред предизвикателството да срещне всевъзможни чудаци, странни животни и една налудничава кралица. Залогът обаче е висок – корона. Спектакълът поднася тази история по едновременно интелигентен и забавен начин, с много джаз, суинг, джайв и рок. Именно затова той е подходящ както за деца, които да се запознаят с музикалните стилове по естествен за тях начин, така и за възрастни.

Алис в страната на сънищата

След две суперуспешни представления в „Сълза и смях” в София и Лятно кино „Орфей” – Пловдив, Алис се завръща в столицата на 29 юни, когато Младежкия театър ще се превърне в нейната територия за необикновен сън. Мюзикълът се реализира от студентите от Нов български университет и актьори от Музикалния театър, сред които са Сандра Петрова в ролята на Алис, Денко Проданов в ролята на Рицаря, Тодор Велков и Петя Арнаудова в ролята на Царя и Царицата.

Цена на билета: 6 лв. (за деца, ученици и пенсионер); 8 и10 лв. за възрастни.

Билети на касата на театъра:
бул. Княз Александър Дондуков 8-10
тел.: 02/988 17 53