Моби направи режисьорския си дебют с музикалното видео към A Case of Shame. Това е първият сингъл към албума Innocents, който трябва да излезе в края на септември.

A Case of Shame е резултат от сътрудничеството между Моби и канадската певица Cold Specks. Клипът е заснет в къщата на американския музикант и DJ, намираща се в Лос Анджелис, а действието се развива най-вече под водата на басейна му. Фокусът на видеото обаче не е нито върху „давещия“ се Моби, нито върху гостуващата в песента вокалистка. В центъра на видеото са маскирани лица, които очевидно са засрамени да покажат лицата си.

На сайта си той споделя, че видеото има специално значение за него, но не конкретизира какво точно е: „Само защото направих тази интерпретация, не означава, че тя е най-правилната. Ще се радвам да чуя какво мислите за нея и какви са вашите тълкувания. Това е експериментално видео, вдъхновено от някои от ранните ми идоли от експерименталното кино като Джак Смит, който също така вдъхнови Фелини и Анди Уорхол. Очевидно е, че не съм нито Фелини, нито Уорхол, но общото, което имаме, е нашето вдъхновение.“

В YouTube феновете на Моби определят като видеото „докосващо, красиво и емоционално“. „Мисля, че това е за загуба на много скъп човек, който е избрал да не живее повече. Някой носил маска през целия си живот и който го е страх да покаже истинската си същност“, е един от първите коментари под клипа.