В Instagram се появи нов моден диктатор, който позира пред фотоапарат в дрехите на известни марки и с неизменни авиаторски очила. Най-странното е, че той е едва петгодишен.

alonso mateo2

Алонсо Матео живее с родителите си в САЩ. Неговата майка работи като стилист в Harper’s Bazaar Mexico и Latin America и именно тя първа качва снимки на сина си в Instagram. Ведфнага за акаунта ѝ се абонират 127 000 потребители.
alonso mateo3Бащата на момчето и бизнесмен и именно това породило взривоопасната комбинация: майката на Алонсо му помага да подбере дрехите си, а той самият се възхищава от баща си и иска да е облечен като него. Разбира се не всеки се възхищава от дете, облечено като възрастен и родителите се сблъскват с доста критики в мрежата. Някои ги обвиняват, че възпитават детето изключително в материални ценности.

alonso mateo4Но майката на Алонсо отстоява позициите си, акцентирайки, че той носи каквото пожелае, След като му харесват маркови дрехи,а родителите могат да си ги позволят, защо не? Освен това момчето искрено се забавлява, коментира тя. Междувременно стотици потребители следят с какво се облича Алонсо и копират стила му.

alonso mateo5