Loud Concerts и клуб Строежа имат огромното удоволствие да обявят едно дългоочаквано завръщане!  На 16 септември в зала Фестивална българските фенове ще се срещнат отново с любимеца си MANU CHAO.

Много хора все още помнят концерта на култовия французин с испански корени от преди 2 години, а сега е време за нова доза хитове като “Clandestino”, “Bongo Bong”, “Me Gustas Tu”, „Je ne t’aime plus“, “Me Llaman Calle” и други.

Билетите за концерта на MANU CHAO влизат в продажба от днес (14 юни) в мрежата на Ticketstream в цялата страна. Местата, от които могат да бъдат закупени, са магазините на Office 1 Superstore, M-Tel, Orange, Техномаркет, На Тъмно, клуб Строежа, бар Петък, както и онлайн на www.ticketstream.bg .

Броят билети, които ще бъдат пуснати в продажба, е ограничен до 3000. Цената им на предварителна продажба, както и на място в деня на събитието е 50 лв.

На 16 септември отново ще станем свидетели на неповторимия спектакъл и енергия, които MANU CHAO споделя с публикатата, уникална смес от Ska, Reggae, Punk, латинска музика, салса или неподправени рок химни. На концертите му група и публика са едно цяло. В продължение на над два часа не съществуват граници, различия или грижи, а само музика, единство, страхотно настроение и един голям празник.