Британската изпълнителка Jessie J, която ще стъпи в столичната арена „Армеец“ на 29-и юни, е луда фенка на джинджифила. Певицата стига до крайности  и затова в менюто й джинджифил има под всякакви форми – консервиран, чай, пресен, във вид на мюсли, ароматизирана минерална вода.

Известна с това, че не близва алкохол поради здравословни причини, Jessie J залага на напитки като обезмаслено мляко, разнородни видове чай и сок от манго. Пресните плодове и зеленчуци също са издигнати в култ. Огромни купи с ябълки, моркови, целина, банани и висококачествено грозде ще изобилстват във всяка от седемте гримьорни на звездата. Не е пропуснато и месото, но само и единствено бяло пилешко месо и шунка.

Организаторите от  Symphonics Entertainment Group припомнят, че от понеделник в продажба са 500 промоционални групови билети „Семейство и приятели“ за концертите на Jamiroquai и Jessie J в зала Арена Армеец, София.  Отстъпките са 20 и 30 лв. от единичната цена на билет Партер и ще могат да се ползват при закупуване на пакети от 3 и 5 броя билети.

Билетите за концерта на Джеси Джей на 29 юни са от 70 лв до 130 лв. Всички билети се разпространяват в мрежата на Tixgate и неговите партньори, както и във всички каси на Easypay.