Захари Бахаров вече е резервирал хотел в центъра на Пловдив за седмица в начлото на септември. Втората част на Панорамата на комедиите в кино „Орфей” включва 3 хитови представления с актьора в три поредни вечери.

На 2 септември, чаровникът, който раздава лотарийни печалби, идва с „Тестостерон” на Народния театър. „Мъжката” комедия се играе над 7 години при пълни салони и за първи път ще бъде представена извън София. Успехът на „Тестостерон” се дължи на звездния състав – Герасим Георгиев – Геро, Малин Кръстев, Филип Трифонов и Добрин Досев, които дружно отмъщават за провалена сватба и за честта на злощастна булка. Зрителските форуми определят постановката като една от най-смешните от дълги години насам.

Следва лют спор за нелепата покупка на скъпа картина в комедията „Арт” на 4 септември. Тримата чаровници Бахаров, Вергов и Карамазов са пред тотален срив на приятелството заради изречени лични истини покрай вижданията им за изкуството. Зрители от София вече купуват масово билети за „Арт”, защото представлението в Сатирата е разпродадено с месеци напред.

На 5 септември Бахаров ще обуе гащета на футболен рефер, за да поднесе на публиката порция „Спанак с картофи”, отново заедно с приятелите си Юлиян Вергов и Владо Карамазов. Скандал за лека жена и удари под кръста на терена карат зрителите да се заливат от смях. „Спанак с картофи” гостува за второ лято поради масово настояване от фенове на постановката.

За първи път пловдивчани могат да сравнят играта на триото Бахаров-Вергов-Карамазов като ги гледат в две тотално различни комедии – за изкуство и за футбол. За улеснение се продават комбинирани билети за двете вечери с отстъпка до 8 лева. Захари Бахаров обещава срещи със запалените феновете в Пловдив и много снимки с автографи на всеки желаещ през септември.