Стартита записването за есенното издание на националния младежки рок фестивал за авторкса песен „Силата на Рока 3“. Всеки от желаещите да участва, трябва да прати свое демо на нова песен с която ще се състезава в конкурса. Организаторите ще изберат най-добрите песни за участие в полуфиналната и финалната фаза.

Фестивалът ще се проведе в столичният клуб „ФЕНС“ на 19 и 20 октомври 2013 година. Участниците ще представят своите песни на живо, като пеят и свирят пред жури от 6 човека. Също така всеки участник ще има по няколко минути на разположение да представи и други песни от репертоара си. Журито ще си каже думата и ще даде оценки за песните и изпълненията, както и публиката ще има възможност да гласува с попълване на флаери, които ще бъдат раздавани на всеки при влизане в клуба. Наградите ще бъдат оповестени допълнително.

Идеята на този фестивал е да даде шанс на млади и талантливи автори на песни в стил РОК, както и да привлече нови и непознати изпълнители и групи от цялата страна. Организаторите искат да помогнат на участниците да се популяризират и да се качат на професионална сцена, за да покажат своите умения пред жури, което е от влиятелни личности в шоубизнеса и рок средите.
Заявки за участие на:
E-mail: milenaslavova@hotmail.com
Или като лично съобщение на Фейсбук страницата:
https://www.facebook.com/RokSMilena