На 2 ноември в клуб „Мармалад“ в Пловдив пловдивчаните от NI.co ще направят премиера на последната си песен „Довиждане“.

NI.co е проект, създаден през 2012 година от Николай Николов и Кирил Диков. Освен тях двамата в състава на бандата влиза и барабанистът Владо Христов. Дебютната им песен „Реалност Ли Си” излиза през март 2013 година. На 2-ри ноември в клуб „Мармалад” (Пловдив) ще бъде представен за първи път вторият сингъл на групата – „Довиждане”. Негов музикален продуцент, както и на предходния, е Десислав Данчев („Мастило”).

Група „Мастило” е една от най-популярните поп и рок групи в България. Вече 15 години Вики и Десо радват своите почитатели с едни от най-големите хитове на българския музикален пазар. Опитът, който трупат, през годините съвместна работа кара Вики и Десо да направят още една стъпка в развитието си. Освен като изпълнители, те решават да се изявят и като продуценти. Вярвайки, че на родната сцена има място за нови и свежи лица те започват работа с млади и талантливи изпълнители. През 2013 години Мастило реализрат турне, подгряващи изпълнители на което са Нина Илиева, Албена Танева и NI.co.

Нина Илиева в момента работи по първи самостоятелен проект, а в репертоара й влизат песни на Adele, Lady Gaga, Madonna, Tracy Chapman, Sinead O’Connor и други.

Албена е участничка в първия сезон на X-Factor. В момента работи по първи самостоятелен проект, а в репетоара й влизат песни на Rihanna, John Newman, Jessie J, Kelly Rowland,Tina Turner и много други.