Щом четете тази публикация вие търсите добра фирма за почистване в София. Ние ще ви предложим няколко наистина добри.

Какво е добра фирма за почистване?

Зависи какво търсите. Фирмите с които ние работим и за които ще разкажем са едни от най-добрите и макар че не са от най-големите, според нас това е предимство.

Според някои маркетингови специалисти когато си малък се стараеш повече. Това ваши с пълна сила и за фирмите за почистване за които ще разкажем.

Почистване на офиси

„Видатекс“ е фирма специализирана в услугата пране на мокети. Тя предлага услуги за почистване на офиси със стотици и хиляди квадратни метри мокети.

Фирмата работи с хотелски вериги, фирми с големи офис площи като ЧЕЗ България, технологични фирми, едни от най-добрите ресторанти в София, конгресни центрове и фирми и организации.

Други услуги за почистване на офиси

Ами останалите услуги за поддръжката на на офиси, каквито са почистване на стъкла, фасади, бърсане на прах, поддръжка на санитарни възли?

За всички останали услуги за почистване на офиси ние препоръчваме услугите на фирма „Хоризонт“.

Професионално почистване

Има още толкова много услуги за професионално почистване и за тях препоръчваме услугите на фирма „Орвио“. Фирмата предлага разнообразни услуги като почистване на домове, почистване на басейни, самолети, пране на мека мебел и много други.

Има толкова много услуги за почистване и фирмите, които ние препоръчваме могат да ви бъдат от полза за всяка една от тях.

Гаражни врати

А кой се грижи за почистването на общи части в сградите, били те жилищни блокове, офис сгради, площи в затворени комплекси?  Разбира се това са фирмите, които предлагат услугата гаражни врати.

За тази услуга нашият фаворит се нарича „Орион М“ – фирма с традиции, която предлага пълен набор от услуги за сигурност – гаражни врати и охранителни ролетки.


Надяваме се, че сме ви били полезни.