„Ще има зрители, които няма да харесат финала, дори ще го намразят“, смята Сара Колитън, изпълнителен продуцент на сериала „Декстър“. Склонни сме да й повярваме, след като видяхме два папарашки кадъра от снимачната площадка на последния епизод.

За да ги видите уголемени, кликнете на снимките:

Подозирахте такъв край, нали? Дано снимките не са това, което изглеждат.

Порталът tvguide.com също разпространи ужасно предположение за развитието на събитията в сериала „Дексър“, който в момента е на няколко епизода от финалния кадър. Наталия Абрамс, която е редактор и води седмична рубрика, в която отговаря на читателски въпроси, предполага следното: „Може да са само мои опасения, но започвам да се тревожа, че може би Харисън ще убие Джейми. Точно така, синът на Декстър върви по стъпките на баща си и така да се каже, може да влезе се окаже в семейния бизнес. Харисън е само на 4 години, но като Декстър е „роден в кръв“.

hannah dexter

Защо се завърна Хана?!

Последният излъчен епизод на „Декстър“ върна в играта един от най-противоречивите герои – Хана МакКей. На какво се дължи появата – заради любов, отмъщение? Продуцентите не дават отговор, освен че Хана ще бъде в Маями за цели три епизода.

Ето и трейлъра за епизод 7, който е озаглавен „Dress code“:

Епозод 8 пък се казва „Are We There Yet?“ и фокусира върху подозренията на Декстър, че Зак Хамилтън е убил съсед в опит да помогне на Хана да избяга от страната. Епизод 9 е озаглавен „Make Your Own Kind of Music“ ще „подари“ на Декстър разследването на убийство на човек, близък до него и д-р Воугъл за нейна изненада.