Графа замени за кратко музикалната сцена и се отдаде на съвсем ново амплоа – актьорството. Поп певецът ще участва във втората част на филма „Корпус за бързо реагиране“, пише „Монитор“. Така Графа тръгна по стъпките на много свои колеги от музикалната сцена и вече може да се похвали с работа като актьор.

Това е първият му киноангажимент, но предвид факта, че той е пред камерата още от детска възраст, едва ли превъплъщението му за „Корпус за бързо реагиране“ ще е много трудно. Продължението на „Корпус за бързо реагиране“ е с работно заглавие „Ядрена заплаха“.

Снимките на филма на Станислав Дончев започнаха на 15 юни. Основните герои във втората част ще са същите като в първата, която събра пред големия екран внушителните 53 хил. зрители. Освен Диана Любенова, Евгени Будинов, Ивелин Найденов в продължението ще играят нови актьори, като Ралица Паскалева, Китодар Тодоров, а също и Графа.

Сред тях ще има чужденци като британеца Филип Деланси, който участва в последния филм за Грейс Кели „Грейс от Монако“. В него си партнира с Никол Кидман. В българския филм той ще е в ролята на главния злодей.  Премиерата на „Корпус за бързо реагиране 2″ ще е в края на годината.