Богат набор от екстри за произвежданите от нас гаражни врати – електрическо задвижване, системи срещу крадци, обезшумяване, и огромна палитра с цветове.

Изберете сред предлаганите от нас гаражни врати с най-високо качество, а ние ще ви предложим качествени български гаражни врати с компоненти от най-добрите в Европа.

гаражни врати

Гаражни врати

Предлагаме богат избор от врати за гаражи, като предлаганите от нас гаражни врати са символ на надеждност, сигурност и всичко това на разумни цени, които може да предложи един производител.

Тъй като гаражните врати са с различни размери, предлаганите от нас врати не са стандартни, а се изработват специално за вашите нужди и според вашите изисквания. Какви са видовете гаражни врати, които може да поръчате при нас?

Освен врати за малкия бизнес, ние предлагаме и индустриални врати, за халета, складове, логистични центрове, спортни зали и други.

Гаражни врати от производител с монтаж в София от екипи на фирмата. Ние произвеждаме богата гама от гаражни врати – за гаража, за бизнеса (магазин, офис, складово помещение, индустриални врати), като можем да покрием всяка нужда. Свържете се с нас, за да обсъдим вашите нужди.

Екстри за гаражни врати

Предлагаме много добавки, за произвежданите от нас гаражни врати, което ни дава възможност да предложим на клиентите си високо качествени екстри към стандартните гаражни врати.

Цени за добавки към гаражни врати

ДОБАВКИ СПЕЦИАЛНИ ЛАМЕЛИ оскъпяване в лв. / кв.м.
Автоматика за ролетки Elsamec  до 14 м. 2 – 475 лв. Алуминиеви термоламели – бели + 60 лв. на кв. м.
Автоматика за ролетки до 30 м. 2 – 795 лв. Алуминиеви термоламели Златен дъб, Орех + 65 лв. на кв .м.
Автоматика за ролетки до 35 кв. м. – 1030 лв. Ситна перфорация + 11 лв. на кв. м.
Бутон – вътрешен или външен – 53 – 63 лв. Едра перфорация + 10 лв. на кв. м.
Дистанционно управление с 2 бр. пулчета – 95 лв.  
Допълнително пулче (Дистанционно) – 35 лв. за бр.  
Аварийно отваряне в бронирана кутия (външен достъп) – 110 лв.  
Фотоклетки – комплект – 170.00 лв. Оскъпяване за цвят от каталога на RAL+15%

Ако се нуждаете от допълнителна информация, за предлаганите от нас продукти, моля свържете се с нашите консултанти. Можете да научите всичко важно, за нашите продукти, като проследите връзките, към различните ни продукти за гаражни врати.

– Ролетни врати;
– Охранителни ролетки;
– Секционни врати;
– Индустриални врати;

Предлагаме високо качество на разумни цени, за произведените и монтирани от нас гаражни врати. Изберете качеството на производителя и се възползвайте от цените, които само производителят на продукта може да ви предостави.

Този материал е публикуван за първи път в сайтът на фирма „Ник доор„.