Този петък, 5 юли, в мол Галерия Бургас в морския град с пищен коктейл и блясъка на българския светски елит ще бъде открита подбрана еротична изложба на списание Playboy. Над 50 от най-добрите световни корици, аксесоари от различни фотосесии на плеймейт – конкурси и информация за тях, както и други атрактивни изненади ще бъдат показани на специална експозиция в търговско – развлекателния комплекс, на която бургазлии и гости на града ще могат да се насладят до края на август.

Организаторите на изложбата – мениджърският екип на мол Галерия Бургас, са поверили домакинството на стилното събитие на модния хроникьор Евгени Минчев, а за доброто настроение на българския хайлайф ще се погрижи кадифеният глас Десислава. Певицата, която се справя с всички стилове, този път ще заложи само на поп музика. Всеки, който харесва хубавата музика и красивите жени – мястото е мол Галерия Бургас, на 5 юли в 19.30 ч.

 Над 50 от най-добрите световни корици, аксесоари от различни фотосесии на плеймейт – конкурси и информация за тях, както и други атрактивни изненади ще бъдат показани на специална експозиция в търговско – развлекателния комплекс