Този понеделник, 8 юли, точно в 20.30 часа ще бъде дадено началото на концерта на Snoop Dogg, известен и като Snoop Lion. Подгряващ изпълнител на известния хип-хоп изпълнител ще бъде 100 Кила заедно с балет VS Dance.

За да бъде денят на самия концерт още по-вълнуващ ще се проведе скейтборд състезание на паркинга на Арена Армеец с начален час 15.00 часа. Събитието не е случайно, а е провокирано именно от любовта на Snoop към скейтбордите, след като той самият създаде собствена линия на асфалтните сърфове.

На едно място ще се съберат най-добрите български скейтъри, които ще представят върху най-добрия сглобяем скейт парк уникални трикове, и то в разгорещен батъл. Събитието е подкрепено освен с помощта на организаторите от MediaPro Entertainment и с любезното съдействие на домакините Kool Events Enterteiment. Освен много екшън на скейтборд, за доброто настроение на всички ще се погрижат и момчетата от dance формация Top Bboys (Throwdown), които също ще си спретнат „бой“ помежду си. Естествено няма да пропуснем да има и много рап музика представена от Dj Kalata (Unify).

Още какви изненади са подготвили организаторите, ще разберете ако дойдете лично на 8 юли в 15.00 часа и заедно се подготвим за концерта на Snoop Dogg същата вечер от 20.30 часа.

Ако все още не сте си купили билет за събитието, можете да го направите в мрежата на TicketPro, както и на касите на зала Арена Армеец. Цените на билетите са от 60 до 120 лв. в зависимост от разположението на местата в залата.