Безплатни билети за концерта на тенора Андреа Бочели в София, могат да спечелят посетители на търговски център в София.

Как и какво да сторите?
От „Симфоникс консъртс” – организаторите на концерта на Бочели, който ще се състои на 30 май следващата година, в зала „Арена Армеец” – дават шанс на посетители на търговски център, да посетят безплатно концерта. Според нас си струва.

Информация
На 23 декември 2013 г. (понеделник), в „Paradise Center” ще бъдат скрити точно 101 червени рози. Цветът е подбран, защото цветето е на обложката на последния албум на маестрото „Passione”, същият който ще представи догодина в София.

Всяка от розите ще има свой идентификационен номер. Играта с търсенето започва в 12:00 часа. Цветята ще бъдат скрити (както и е редно) на необичайни и обичайни места. Печелят най-наблюдателните и бързите.

Намерилите роза трябва да попълнят във флаер номера, прикрепен към розата, заедно с името, телефона и и-мейл адреса си, и да го пуснат в специалния Коледен чорап на „Симфоникс консъртс”. В 19:00 ч чрез жребий ще бъдат определени десетте щастливци, които ще получат своите коледни подаръци – билети за концерта на Андреа Бочели.

Имената на печелившите ще бъдат публикувани на официалната Facebook страница на „Симфоникс консъртс”. Късметлиите ще бъдат уведомени по телефон или чрез и-мейл къде да получат безплатните си билети за концерта на маестро Бочели.

От нас – успех!