За залавянето на тв водещия беше организирана специализирана акция, изпълнена от отдел „Митническо разузнаване и разследване“ в Митница Аерогара София. Зрелищният арест се състоя на летището пред 100 деца от столични училища. В багажа на заловения Стелиан Димитров-Faked stars бяха открити няколко грама от актуалния в момента синтетичен канабис.

plovdiwood
За щастие, акцията се състоя само в рамките на петото издание на инициативата „Red Ribbon“ под мотото „Proud to be drug free!“, организирана от Агенция „Митници“ и Агенцията за борба с наркотиците на САЩ (DEA). Събитието се провежда в много държави в памет на зверски убития агент Енрике Камарена. Целта е да бъде обяснено на тийнейджърите за неподозираните от тях ефекти от дрогата и до какво може да ги доведе уж безобидната употреба.

plovdiwood
Присъствието на пловдивския водещ Стелиан Димитров не е случайно. Той е поканен лично от началника на отдел „Митническо разузнаване и разследване“ Стефан Бакалов, защото стартира антидрога кампанията в Пловдив. Водещият на Plovdiwood Show е инициатор на „Линията на живота” и обединява млади артисти от Пловдив в борбата срещу популяризирането на „невземането” на наркотици сред младите. За ареста Стелиан беше в ролята на прочутия бос на мафията Дон Корлеоне. Изпълнителите Веси Бонева и Тодор Гаджалов пък направиха концерт за тийнейджърите. Те също са част от „Линията на живота” и участват в едноименна песен в подкрепа на проекта.
След зрелищното задържане на Дон Корлеоне, пред учениците беше представена демонстрация на откриване на наркотици в пътници или в багаж с използване на специално обучени митничарски кучета.