Общинският театър в Кюстендил гостува в Пловдив с най-новия си спектакъл – „Апокалипсис кога”. Можете да ги гледате на 25 юли в Лятно кино „Орфей“ – Пловдив.

Апокалипсис кога

Пиесата е написана специално за Кюстендилския театър от Мирослав Милков, Йордан Колев и Тодор Карагяуров, които са сценаристи в „Шоуто на Слави“. Постановката е на Борис Панкин, в екип със сценографа Петър Митев и композитора Евгени Господинов, а на сцената са Мариан Бачев, Орлин Горанов, Диана Любенова и Вяра Зайкова.

Апокалипсис кога

Пиесата е комедия, разказваща историята на облъчен от медийните реклами мъж, който тегли банкови кредити, за да получи нещата, които вижда по телевизията. Пред Слави Трифонов Орлин Горанов описа героя си като “средна извадка от българския народ през последните 22 години”. Диана Любенова разказа, че играе ролята на самотен и застаряващ кредитен инспектор, у когото накрая се пробужда ексхибиционизъм. “Едни хора се срещат, поставени са пред обстоятелствата на свършека на света и те откриват, че много неща не са свършили през живота си.” – така актрисата накратко пресъздаде сюжета на пиесата.

Апокалипсис кога