Не, няма да бъде сапунка от тези, които гледа баба ви. Всъщност тя ще вземе участие в един смело може да кажем социален проект със заглавие „Мостът на живота“, за бежанците от Сирия.

Снимките е предвидено да започнат през месец март в турската провинция Газинтел, като в него е предвидено да участват куп знаменитости, които с участието си желаят да привлекат внимание към проблемите на хората, които бягат от продължаващата вече пет години кървава и жестока гражданска война.

Анджелина Джоли

Анджелина Джоли

За това съобщава турския Daily Sabah, като новината е подета и разпространена от световните медии.

Снимките на рекламния клип (трейлъра) на многосерийния филм се снимат в южна Турция, а самия сериал е предвидено да бъде в три сезона и да разкаже драмата на хората от Сирия, които уплашиха и хората в България, макар и съвсем не основателно, поне според мен.

„Или вие оставате там и умирата или идвате тук (в Турция) и живеете“ е казала режисьора на проекта Дирлик. По неговите думи световните знаменитости са се отзовали, за да помогнат на филма. Анжделина Джоли и Кристиано Ронално на са единствените, които са приели да участват, поне според режисьора му.

Според членове на екипа, снимките ще започнат скоро, още в началото на месец март.