Голямото чакане приключи и както много от вас вече знаят, Richie Kotzen ще свири на сцената на Music Beach Shkorpilovci на 30 юни. Той ще гостува за втори път в България на 30 юни, неделя, но този път като част от европейско акустично турне. Преди него на сцената за съпорт ще се качат Contrails/също с акустичен сет/.

Всичко това се случва в рамките на традиционния фестивал July Morning Blues Rock Fest, който ще се проведе за седма поредна година на 29, 30 юни и 1 юли.
Фестивала ще открият Rozbub /Switzerland/ на 29 юни. При първото си гостуване в България Rozbub бяха съпорт банда на стоунър легендите Karma To Burn.

Dean Bowman /USA/ ще се качи на сцената за да закрие първата вечер на фестивала с трибют на Jimi Hendrix. При предишното си гостуване световноизвестният соул певец Dean Bowman представи пред родна публика трибют на Рей Чарлз „Dean sings Ray“. Останалите замесени в трибюта нa Jimi Hendrix са изключителните музиканти: Николай Карагеоргиев – китара, Александър Леков- бас и Димитър Семов – барабани.

Втората вечер, 30 юни – Richie Kotzen acoustic live, support Contrails. Концертът е част от европейското акустично турне на виртуозния китарист.

Фестивала ще закрият Odd Crew на 1 юли, понеделник. За пореден път култовата банда 4 Questions (4?) се събира, за да забият в последната вечер на фестивала. Дебют на сцената на Music Beach Shkorpilovci ще направят Downer Kill. Те ще открият последната вечер нa July Morning Blues Rock Fest.

…споделяме една малка тайна: Richi Kotzen ще е в България на 30 юни и на 1 юли. 1 юли е единствената дата, на която няма обявен концерт от акустичното турне.

И трите вечери музика преди и след концертите ще избира: Краси Москов, ZRock.

Фестивалът се организира с легендарната подкрепа на Black Ram Whiskey!

На предварителна продажба ще има два вида билети:
* тридневен билет – 30 лв
* само за 30.06 т.е. за Richie Kotzen – 20лв.

На място билетите ще са по 10лв. за 29.06, 10лв. за 01.07 и 25лв. за 30.06.

Предварителната продажба на билети online на www.ticketstream.bg и в мрежата на Ticketstream.