Етикет

Сопот

Музика

Ето кои групи ще забият на СОПОТ РОК ФЕСТ 2013

21.06.13 (петък) 18:00 – 19:00 VOLTAGE 19:15 – 20:15 КАТАЛОГ – Iron Maiden Tribute 20:30 – 21:30 ГРАНУЛОМ 21:45 – 22:45 END OF PAIN –

юни 19, 2013, 17:02 0
Към началото Petminuti.com - Пет минути за изкуство | За нас | Контакти Проект на "Рок и джаз" ООД