Хаус диджеите Pepo и Pacho B са единствените в България, които могат да се похвалят не че са подгрявали, а са били подгрявани от знаменитости. Турбо Би и холивудският актьор Уесли Спайпс, който се зарибява по миксирането, по свое желание са пускали преди майничките в столични клубове, стана ясно в предаването Plovdiwood в ефира на DCTV.

Въпреки това своеобразно признание, пловдивчаните са на път да затворят школата си за диджеи, която развиват повече от 10 години. „Всеки с лаптоп става диджей, даже нас идват да ни учат”, шокирани са те как професията им напълно губи облика си.

Според тях за да си добър в занаята, трябва освен да миксираш, което ще го прави дефакто лаптопа, да можеш да подреждаш, да имаш градация, да анализираш публиката и ред други умения.

Pepo и Pacho B имат сериозна конкуренция и в лицето или по-скоро в бюста на колежките си, които пускат без дрехи. „Ние пък трябва да правим челни стойки, играем брейк, тренираме да правим и шпагати”, оплакаха се момчетата на водещия Стелиан Димитров – Faked stars.

Pacho B разказа, че веднъж пускал на лятно парти, а до него като атракция имало разсъблечено момиче със слушалки, които дори не били включени в пулта. Въпреки това феновете после само нея поздравявали за музиката.