Пловдивската група Downer Kill ще участва в предаването „Неделя Х3“, което ще се излъчва на живо от лятна сцена „One Мore Кино“ в градинката на НДК /до паметтника/ на 15 септември. Поканата е от страна на  БНТ и Димитър Кърнев от D2. Междувременно програмата им е пълна с концерти, та дори отказват участия. 

В „Неделя Х3“ музикантите ще изсвирят няколко  авторски парчета, ще говорят за младежката рок сцена, за ученическите рок групи, за авторската музика, и естествено за конкурса на D2 „Голямото междучасие“, който миналата година бе спечелен точно от Downer Kill. Началото е 12:30 ч. и приключва в 15:30 ч. „След предаването отиваме да записваме барабаните на продуцираното от D2 парче „Book of Lies“. Това е парчето, което ще бъде продуцирано от D2, и на което ще бъде заснет видео клип“, издадоха още от Downer Kill.

Припомняме, че пловдивската група е в афишите на два фестивала: Sense Of Rock на 13.09. и U rock festival на 14.09.  В Пловдив феновете им ще могат да ги чуят в Нощта на галериите и музеите на 20.09 на ул. „Загреб“ в „Капана“. Поредният успех за най-добрата тийн банда е, че вече са на първо място в класацията „Черната овца“ на радио Стара Загора.