През ноември публиката от страната ще види едни от най-гледаните представления на Народния театър „Иван Вазов“, съобщават от академичната трупа.

Христо Мутафчиев, Валентин Танев и Павлин Петрунов в „Духът на поета“ от Стефан Цанев на режисьорката Маргарита Младенова ще гостуват в Карлово на 5 ноември, във Варна на 7 ноември, в Козлодуй на 11 ноември и в Кюстендил на 20 ноември.

Аня Пенчева, Георги Мамалев, Михаил Петров, Йорданка Кузманова, младите Христо Терзиев и София Бобчева ще играят спектакъла „Аз плащам“ в Благоевград на 18 ноември и в Дупница на 25 ноември. Захари Бахаров, Малин Кръстев, Стефан Денолюбов, Васил Сумрачки и Добрин Досев са в Хасково с комедията „Тестостерон“ на 19 ноември.

Калин Сърменов, Емануела Шкодрева, Вяра Табакова и Христо Чешмеджиев ще представят „Любов по италиански“ в Дупница на 7 ноември, а Албена Колева, Павел Поппандов и Филип Трифонов – „Детектор на лъжата“ в Севлиево на 14 ноември.

Народният театър възстановява традицията да бъде близо и до своите зрители от страната въпреки наближаващите зимни месеци.

Гостуванията на звездите на националния ни театър продължават и през декември.