На 30 август 2013г. от 18:30ч. в International Hotel Casino & Tower Suites ще бъде официално открита първата самостоятелна фото-изложба на Мая Ангелова – Митева – „Повелители на вятъра”. В изисканата обстановка на галерия International ще бъдат изложени 28 фотографии, изразяващи в себе си красотата и носещи духа на ветроходството.

На фотографската изложба ще бъдат представени сборни снимки от три регати – Black Sea International Regatta 2013, Regatta “Port Varna” 2013 и „COR CAROLI“. Събитието ще даде своеобразен финал на лятото, представяйки едни от най-запомнящите се морски емоции за този сезон.

За себе си младата дама Мая Ангелова – Митева споделя, че е  влюбена във фотографията от около десет години и отдавна тя се е превърнала в нейно хоби. „Снимам по усещане, никога не съм учила фотография.”, казва за себе си Мая. През пролетта на 2013-та тя попада случайно в екипа на Лъчезар Братоев и от тогава се запалва силно по фотографирането на яхтинга. Споделя, че регатите й носят невероятно много позитивна енергия и не пропуска да ги снима. „Обожавам морето и слънцето, а в комбинация с адреналина при яхтинга се влюбих в този спорт. След качването ми на състезателна лодка в последния етап на „COR CAROLI“,  имам желание не само да снимам този спорт, но й да го практикувам.”, допълва Мая.

Всички гости на събитието, сред които и главните действащи лица от снимките на изложбата „Повелители на вятъра”  ще бъдат посрещнати с по чаша квалитетно  пенливо вино. Елегантните хостеси, които ще посрещат гостите, ще представят последните линии на висок клас луксозни часовници, свързани с яхтинга и морето. Водещ на събитието ще бъде Емилиян Ялъмов.