След като не отдавна продуцентите на сериала „Двама мъже и половина“, Чък Лори и Лий Арънсън обявиха, че предстои последня сезон на популярния комедиен сериал, последва неочаквано продължение на своеобразната сапунка със сериала.

През 2011 година Чарли Шийн, успешно превъплатил се в образа на „Чичо Чарли“, бе уволнен от продукцията по време на осмия сезон, заради пиянство и отсъствие от работа, което спъва графика по заснемане. Продуцентите намериха заместник на неговия образ, но само три години „Двама мъже и половина“ ще приключи. Продуцентите обявиха, че сезон 11 (настоящият) ще бъде последен за поредицата. Чарли Шийн обаче е направил интересно предложение на продуцентите – да се завърне макар и за кратко.

Свързах се с продуцентите и те ми върнаха обаждане. Опитваме да решим кое има повече смисъл. Ако те вземат решение, аз искам да изиграя образа на чичо Чарли в последния сезон.

Големият въпрос за почитателите на сериала е – има ли смисъл от „възкресението“ и не е ли по-достойно Шийн да остане в звездното минало на сериала?