Актьорът Крисчън Найрн е в ролята на любимеца на феновете Ходор от „Игра на тронове“.  Ходор е огромен, физически силен, но бавноразвиващ се коняр в Зимен хребет. Истинското му име е Уолдър. Може да изрича единствено думата „Ходор“, но разбира и по-сложни команди.

По ирония на съдбата на Крисчън пък не му спира устата като вземе думата. Личи си от интервютата и срещите с феновете.  Въпросът, който най-често му задавали е, как си помнел репликите за сериала. „Добре, че имам чувство за хумор“, смее се той.

Ходор и Бран

Ходор с Бран на гърба си.

Крисчън Найрн е на 38 години, родом е от Северна Ирландия. Висок е точно 2 метра и 10 сантиметра и когато не носи Бран на гърба си, щурмува нощните клубове.  Всъщност, на първо място, Крисчън е преуспяващ диджей и е бил на една сцена със звезди от ранга на Scissor Sisters. Музиката му е страст още когато на 3 години започва да взима уроци по пиано и китара. По-късно започва да записва и от 13 години работи като диджей.

Game of thrones Hodor

Ходор се вихри зад пулта.

Ролята на Ходор е най-голямата в кариерата му и я получава благодарение на диджейството. Крисчън разказва, че се запознал с бившия си агент именно на свое участие. Той го завел на прослушване за Hot Fuzz. Не получил роля, но същите режисьори правели и кастинга за „Игра на тронове“. Останалото е история.

hodor game of thrones

 

Крисчън е голям фен на комиксите,      научно-фантастичните филми,    фентъзитата и хорърите. Най-  голямата му зарибявка е играта World  of Wordcraft, защото не е пуснал  мишката на компютъра си, откакто е  излязла. Любимите му класове герои  са Мейдж и Шаман. Minecraft е другата  игра, която разцъква сериозно.

 

 

 

 

 

Нека чуем и един ремиксите на DJ  Hodor: