Съвсем наскоро бившата половинка на Нина Добрев, Иън Сомърхолдър направи шокиращо признание пред феновете си в социалната мрежа. Той разкри, че преди години е бил на косъм от смъртта и единствено благодарение на късмета си се е разминал с фаталния край.

Преди близо 20 години, през 1996 самолет, летящ за Париж, се разбива край Лонг Айлънд и убива всички 230 пътници, намиращи се на борда му. Иън споделя, че и той е трябвало да бъде на борда на самолета. Красавецът публикува и линк към информация за все още продължаващото разследване на трагедията, заявявайки простичко: “Трябваше да съм на този полет”.

Не е ясно какви са причините Иън да не се качи на полета, но е сигурно, че почитателите му са много радостни, че любимецът им се е разминал с най-лошото. Това обаче, от което се притесняват феновете на звездата е състоянието му след раздялата с Нина Добрев.

Напомняме, че наскоро двамата се разделиха след 3-годишна връзка като плъзнаха слухове, че актрисата с български корени има нова тръпка.

От своя страна Иън не е особено добре след края на връзката им и често публикува половинчати статуси с профила си, като например: “За съжаление хората в една връзка се променят и забравят да си го кажат. Появи се дори слух, че красавецът смята да напусне сериала “Дневниците на вампира“.