До днес си мислех, че няма епизод на култовия сериал „Женени с деца“, който да не съм гледала. За щастие, оказах се, че греша и попаднах на серия от осми сезон, който не само че не бях гледала десетки пъти, а нито веднъж. Освен това даде отговор на един от въпросите, който често съм си задавала, но не съм проверявала дори и в чичко гугъл, а именно каква зодия са дали сценаристите на неповторимия лузър Ал Бънди.

married 2
Не съм голям познавач на астрологията, но винаги съм мислела, че на Ал би му отивала някоя рогата зодия. Каква беше изненадата ми, когато във въпросния епизод започна, както винаги, с прибиращия се от работа Ал, който още от вратата започва да дърдори за поредната дебелана, която е дошла да мери обувки в магазина. Пеги го посреща в приповдигнато настроение с вестник в ръка, където току-що е прочела хороскопа си. „А кога си роден ти, скъпи“, прекъсва го тя и получава отговор в стила на Ал Бънди, който ни дава подсказва дори и за зодията на Пеги: „Два месеца след твоя рожден ден, но всяка година.“ И какво беше учудването, когато червенокосата домакиня възкликна: „Рак“ и продължи да чете какво да му предрекли звездите. Това пък от своя страна означава, че Пеги е вероятно е телец, което също много не ми се връзва като това Ал да е чувствително раче.

За финал оставих и зодиакалния знак на русото изкушение Кели, който е, разбира се, единствен по рода си. Дано да цитирам правилно блондинката й, но думите й бяха нещо такова: „Родена съм през март, значи съм зодия аквариум!“ Брат й Бът (за който нямам данни за зодията) пък триумфално й отвръща: „Зодия аквариум, и то празен!“ а епизод на култовия сериал „Женени с деца“, който да не съм гледала. За щастие, оказах се, че греша и попаднах на серия от осми сезон, който не само че не бях гледала десетки пъти, а нито веднъж. Освен това даде отговор на един от въпросите, който често съм си задавала, но не съм проверявала дори и в чичко гугъл, а именно каква зодия са дали сценаристите на неповторимия лузър Ал Бънди.
Не съм голям познавач на астрологията, но винаги съм мислела, че на Ал би му отивала някоя рогата зодия. Каква беше изненадата ми, когато във въпросния епизод започна, както винаги, с прибиращия се от работа Ал, който още от вратата започва да дърдори за поредната дебела, която е дошла да мери обувки в магазина. Пеги го посреща в приповдигнато настроение с вестник в ръка, където току-що е прочела хороскопа си. „А кога си роден ти, скъпи“, прекъсва го тя и получава отговор в стила на Ал Бънди, който ни дава подсказва дори и за зодията на Пеги: „Два месеца след твоя рожден ден, но всяка година.“ И какво беше учудването, когато червенокосата домакиня възкликна: „Рак“ и продължи да чете какво да му предрекли звездите. Това пък от своя страна означава, че Пеги е вероятно е телец, което също много не ми се връзва като това Ал да е чувствително раче.
За финал оставих и зодиакалния знак на русото изкушение Кели, който е, разбира се, единствен по рода си. Дано да цитирам правилно блондинката й, но думите й бяха нещо такова: „Родена съм през март, значи съм зодия аквариум!“ Брат й Бът (за който нямам данни за зодията) пък триумфално й отвръща: „Зодия аквариум, и то празен!“