За един следобед лятната градина зад Националната библиотека ще се преобрази в духа на 20-те и 30-те години на миналия век. Тази събота The Smugglеrs Соllеctivе канят на винтидж пикник в сърцето на един от най-красивите столични паркове.

В новооткритата лятна градина на Once Upon A Time… BIBLIOTEKA, Smugglers Swing Club: Vintage Garden Party ще пренесе гостите си в златната ера на джаза и суинга, в епохата на сухия режим, в 20-те и 30-те години на миналия век, за един следобед, изпълнен с много музика, танци, прохладни коктейли и винтидж настроение, пише в. Монитор.

Купонът ще започне в 15 ч. Сред поляните и вековните дървета на наскоро реставрираната градина зад Националната библиотека посетителите на винтидж пикника ще се върнат няколко десетилетия назад с най-доброто от суинга, джаза, рокендрола и рокабили музиката от 20-те години до днес, подбрана от диджеите от The Smugglers Collective.

Освен музика градинското парти ще предложи на посетителите си и станалия вече традиционен винтидж будоар, където дамите ще могат да се преобразят като звезди от златната ера на Холивуд, с ефектна ретро прическа и грим. Входът за купона е безплатен.