Нов герой ще се присъедини към екипа на сериала „Двама мъже и половина“. Актрисата Амбър Тамблин ще прави компания на останалите в сериала мъже от тази есен. Тя ще играе ролята на Джени – незаконна дъщеря на покойния вече Чарли Харпър. На всичкото отгоре Джени ще е и лесбийка.

Amber Tamblyn

Назаконната дъщеря на чичо Чарли

Според замисления от Чък Лори сюжет, Джени се мести да живее с Лос Анджелис, за да пробва кариера като актриса. Така тя се свързва със семейството на баща си и чичо си Алън. Преди четири месеца стана ясно, че Ангъс Т. Джоунс, по-известен с ролята си на Джейк, няма да подпише договор за новия сезон на сериала. Тогава екипът започна да се оглежда за нови образи. Има вероятност Джейк да се появи само в някоя епизодична сцена. Той се издъни след свой нелицеприятен коментар в интернет по адрес на сериала. Амбър ще се появи в пет епизода, като има възможност героинята й да стане и главен образ в сериала.

Двама мъже и половина

2,5 – Джейк = ?

Припомняме, че героят на чичо Чарли трябваше да бъде убит в сериала, след като актьорът Чарли Шийн реши да нахалства за по-голям хонорар, като в същото време се държеше непрофесионално на снимачната площадка, а понякога направо пропускаше да се появи. Тогава положението „замаза“ появата на Аштън Къчър, но и без героя на Джейк една от най-култовите поредици май е обречена да съществува максимум още един сезон, освен ако тази красавица от снимките не е магьосница.