Чаровната певица Веси Бонева отказа предложение за брак в ефира на DCTV. Водещият на предаването Plovdiwood – Стелиан Димитров, я изненада с годежен пръстен и стана поредният „отрязан“ от нея.

При пловдивчанката случаите, при които познати и непознати й искат ръката, са десетки, убедил се е и Стелиан, с когото се познават от години. Така и той решил да спази традицията, когато изпълнителката на „One of a kind“ седна на диванчето в студиото му.

Брюнетката не можела да се отърве от обожатели, които директно искат да й надянат брачни хомот, дори и в Австрия. Това проклятие я застигнало и там, когато неин фен отново й се обяснил в любов, но поне изчакал да свърши участието й, разказа тя в Plovdiwood.

Стелиан също не удържа на изкушението да опита късмета си и падна на колене пред Веси, макар и с пръстен за 1,20 лв. „Ей сега вече се притесних!“, изчерви се тя, след което попари мераклията, че сърцето й е заето.

Веси сподели, че от година е разделена с дългогодишния си приятел композитора Светлин Къслев, а от няколко месеца в мислите й е само Don Eddy, както го наричат близките му, който е син на един от най-големите музиканти и композитори Еди Казасян и носи името на баща си. Don Eddy се занимава с продуциране на музика, създаване на видео програми, букване и селектиране на артисти и музиканти, работил е с най-големите имена в хип-хопа, както и със световни величия като Роджър Санчес и Санди Ривера. „Той е любовта на моя живот и ми дава криле“, щастлива е най-усмихната изпълнителка на родната сцена.